Sposób przygotowania

Kolby kukurydzy oczyścić, opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem. Lekko skropić olejem lub rozpuszczonym oraz ostudzonym masłem. Oprószyć solą i pieprzem. Ułożyć na aluminiowej tacce lub folii albo bezpośrednio na ruszcie. Można też nadziać na szpadki. Piec na rozgrzanym grillu ok. 20 minut. W trakcie obracać.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno pycha-musze spróbować przy najblizszym grillowaniu!
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    zaserwuję mężowi, ciekawe co on na to :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ostatnio jadlam taka kukurydze :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    bardzo mi smakuje
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie grillowałem
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    mniam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !