Sposób przygotowania

Polędwicę myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w plastry ok grubości 2-3 cm. Każdy plasterek polędwiczki przyprawiamy do smaku solą pieprzem i tymiankiem oraz przepuszczonym czosnkiem przez praskę, a następnie zawijamy w folię i wkładamy do lodówki na ok godzinę. W polędwiczkach robimy małe dziurki w środku - nie na wylot i wkładamy suszoną śliwkę. Mięsko układamy na grillu i grillujemy ok 20-25 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    zgadzam sie z Iloną :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    z grilla? nigdy nie próbowałam! a chyba powinnam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    ja bym sie skusiła
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale bym zjadła!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !