Sposób przygotowania

Przyprawy z zupek chińskich rozpuścić w 1 szklance gorącej wody. Zalać pokruszony makaron, przykryć i zostawić pod przykryciem do ostudzenia.
Kukurydzę osączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Ogórki konserwowe, paprykę konserwową i cebulę pokroić w kostkę.
Do miski przełożyć ostudzony makaron, kukurydzę, jajka, ogórki, paprykę i cebulę. Dodać majonez i wymieszać. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobną :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !