Sposób przygotowania

Makaron dowolny jaki posiadamy gotujemy i odcedzamy na druszlaku. Mięso kroimy w kostkę doprawiamy wszystkim , cebulę kroimy dowolnie i całość zamieszać , potem smażyć . Po usmażeniu mięso z patelni przekładamy do gotującego się wywaru z kostki mięsnej i to gotujemy do miękkości.Na koniec zaprawiamy mąką z wodą i jeszcze troszkę zabielamy jogurtem naturalnym.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super połączenie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !