Sposób przygotowania

Bekon pokroić w drobną kostkę, dodadać 4 łyżki wody i dusić pod przykryciem.
Cebulę,marchew,seler i ziemniaki obrać pokroić kostkę dodać do bekonu. Całość zeszklić ,stale mieszając. Dodać bulion,zagotować i doprawić do smaku. Zupę gotować pod przykryciem. Przed podaniem posypać natką pietruszki. Można podać ze śmietaną

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    bardzo smaczna zupa wczoraj ją zrobiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dobra zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    moje smaki w zupie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !