Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z musztardą, cukrem, ketchupem, octem i tabasco. Żeberka opłukać, osuszyć, poporcjować. Posmarować przygotowaną marynatą, odstawić na pół godziny do lodówki. Zamarynowane żeberka ułożyć na gorącym ruszcie i grillować 20 minut. W trakcie opiekania mięso obracać i smarować resztą marynaty. Można też skapiać piwem karmelowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam żeberka :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię żeberka na ostro!
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam żeberka !!
  • 4
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zeberka mniam... az slinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    pyszości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !