Sposób przygotowania

Do naczynia wlać 3 szklanki wody, dodać sól, wsypać kaszę i ugotować do miękkości. Na oliwie zrumienić posiekaną cebulę, dodać pokrojone w plasterki pieczarki, podsmażyć. Następnie przyprawić do smaku, wsypać kaszę gryczaną i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to pyszne bo lubię jedno i drugie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysł rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !