Sposób przygotowania

Ogórki umyć przekroić na pół .Ostrą łyżeczką wydrążyć miąższ tak by nie uszkodzić skórki na sicie.Orzechy wymieszać z miodem,dodać miąższ ogórkowy,przyprawić zielem angielskim,gałką muszkatałową ,cynamonem,solą i pieprzem .Zmiksować.Farszem napełnić połówki ogórków.Podawać na liściach sałaty,przebrane płatkjami kandyzowanego imbiru.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    skąd taka nazwa?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Nazwa jest całkiem fajna, przepis też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !