Sposób przygotowania

Mięso pokroić w poprzek włókien na cienkie plastry. Oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Przygotować marynatę: oliwę wymieszać, z kolendrą i gorczycą, dodać 5 kropli tabasco, czosnek przeciśnięty przez praskę i przecier pomidorowy. wymieszać. Marynatą polać karkówkę, odstawić na 30 minut do lodówki. Mięso osączyć, piec na rozgrzanym ruszcie 30 minut, stale obracając i skrapiając pozostałą marynatą. Przed podaniem posypać oregano.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Jak zwykle narobiłaś mi smaka :)
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    wiesz jak mi dogodzić :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wyglada super :) wiec smakuje pewnie duzo duzo lepiej :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ojej jakie wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !