Sposób przygotowania

Drozdze mieszamy z 1 lyzka cukru, 1 lyzka smietany i odrobina maki przesianej. Reszte maki mieszamy z margaryna, cukrem, jajkami, smietana i dodajemy drozdze. Wyrabiamy ciasto. Dodajemy mase makowa i ugniatamy. Ciadto przekladamy do formy i pieczemy ok godziny. Polewamy lukrem po upieczeniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    fajnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !