Sposób przygotowania

Filety przekroić na pół oprószyć od środka kucharkiem, pieprzem i posmarować musztardą. Na każdy filet ułożyc plasterk szynki, kawałek sera i pół ogórka. Oprószyć z zewnątrz kucharkiem i mieloną papryką. Na natłuszczoną blachę układamy przygotowane filety, podlewamy wodą. Dzięki temu filety nie będą wysuszone. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego 180*C. Pieczemy ok.30-40 min, do uzyskania rumianego koloru.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    baaardzo smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    pyszny obiadek!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !