Sposób przygotowania

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Przelać zimną wodą.
Natkę pietruszki, bazylię, czosnek i parmezan zmiksować z oliwą i sokiem z cytryną.
Śmietanę wymieszać z ziołową mieszanką, a następnie dodać do makaronu (nie może być gorący!). Camembert pokroić w paski, a pomidorki na mniejsze cząstki i dodać do makaronu. Wszystko razem wymieszać i od razu podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Sery pleśniowe to jest coś co lubię, w sałatkach również.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    wyglada smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !