Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół. Nasączyć kawą z cukrem. Proszek budyniowy wymieszać z kawą cappuccino. Dodać proszki do szklanki mleka, a resztę mleka zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozpuszczone proszki z cukrem. Ugotować budyń kawowy. Wyłożyć 3/4 masy na biszkopt. Przykryć. Posmarować resztą masy, posypać wiórkami czekoladowymi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    naprawdę robisz świetne ciasta
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    czym mogę zastąpić budyń w tym przepisie?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !