Sposób przygotowania

Filety płuczemy dzielimy na porcje , tłuczemy je tłuczkiem , pieprzymy pieprzem kolorowym , obtaczamy je w mące najpierw , potem jajku roztrzepanym . Natkę drobniutko siekamy , orzechy również . Kotlety pokrywamy tą mieszanką wraz z parmezanem i smażymy długo na małym ogniu.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pięknie wygląda i bardzo jestem ciekawa jak smakuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    i ja również ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetne, muszę wypróbować przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !