Sposób przygotowania

Cukinię umyć, obrać i pokroić w kostkę. Cebulę podsmażyć na maśle. Do tego dodać cukinie i dusić około 10 minut. Dodać koperek, pietruszkę, a następnie przyprawić.
Wieprzowinę opłukać, osuszyć, zmielić i podsmażyć na maśle. W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem i obsypanym bułką tartą ułożyć warstwę cukinii i przykryć ją mięsem. Zalać śmietaną wymieszaną z jajkiem. Posypać żółtym serem. Piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygl?da
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię to danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !