Sposób przygotowania

Polędwiczki troszkę musimy rozbić , grzyby ugotujmy sobie wcześniej a potem tylko drobno nożem pokroić . Na patelnie wykładamy grzybki z cebulą doprawiamy sola i pieprzem i podsmażamy . Potem ostudzić i wymieszać z jajkami i natką . Polędwiczki smarujemy cieniutko tym farszem i zwinąć w rulonik i zawinąć jeszcze w cienko pokrojone plastry boczku . Smażymy długo , ponieważ jest to grube mięsko , najlepiej na małym ogniu . Podajemy ze smażonymi ziemniakami i sosem przyrządzonym z wywaru z gotowania grzybów i warzyw.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    moje dwa ulubione składniki w jednym daniu pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawe bardzo połączenie i na pewno wyśmienity smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawe wykonanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !