Sposób przygotowania

Ryz ugotować. Na oleju usmażyć cebulę, boczek i dodać do tego ryż. Doprawić do smaku i faszerować nim paprykę przekrojona na pół. Posypać startym, żółtym serem i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię takie smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    też tak robię
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aż mi ślinka cieknie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !