Sposób przygotowania

Rozpuścić czekoladę z masłem i zaparzoną, mocną kawą w kąpieli wodnej. Odstawić do ostygnięcia. Utrzeć żółtka z połową cukru pudru, następnie dodać do nich ostudzoną czekoladę. Ubić kremówkę na sztywną pianę i dodać do masy jajeczno-czekoladowej. Białka ubić na sztywną pianę i pod koniec dodać resztę cukru. Połączyć z masą czekoladową. Wyłożyć do salaterek i wsadzić do lodówki do zastygnięcia.
Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    mniam,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !