Sposób przygotowania

Jajka ubić z połową szklanki cukru i 1 cukrem waniliowym, dodać migdały, mąkę i proszek do pieczenia. Włożyć do tortownicy, upiec w temp. 180 stopni około pół godziny. Ubić śmietanę z resztą cukru i cukrem waniliowym, połączyć z żelatyną rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody. Zostawić 10 łyżek masy śmietanowej. Ciasto rozkroić na 3 placki, przełożyć resztą masy. Wierzch posmarować odłożoną masą śmietanową i posypać pokruszonymi ezami. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !