Sposób przygotowania

Szparagi obieramy , płuczemy , i gotujemy w wodzie , gdzie sypiemy trochę soli i cukru. Jak odcedzimy to miksujemy z połową bulionu potem musimy przetrzeć przez sitko.Wyjmujemy patelnię nakładamy łyżeczkę masła , i mąkę robimy zasmażkę , potem wlewamy śmietanę i pozostały bulion . Mieszamy i łączymy z przetartymi szparagami. Gotujemy tylko 5 minutek. Na koniec jeszcze próbujemy smak i możemy zupkę podawać .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zupy krem są według mnie dobry rozwiązaniem na obiad co jakiś czas
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo exkluzywna,na elegancki obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !