Składniki:
jajek | 5 |
cukru | 2/3 szklanki |
posiekanych orzechów włoskich | 30 dag |
cukru waniliowego | 1/2 torebki |
startej czekolady | 1/2 tabliczki |
mąki | 2,5 szklanki |
masła | 1/2 kostki |
smalcu | 3 łyżki |
gęstej śmietany | 5 łyżek |
jajek | 5 |
cukru | 2/3 szklanki |
posiekanych orzechów włoskich | 30 dag |
cukru waniliowego | 1/2 torebki |
startej czekolady | 1/2 tabliczki |
mąki | 2,5 szklanki |
masła | 1/2 kostki |
smalcu | 3 łyżki |
gęstej śmietany | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: