Sposób przygotowania

Z letniego mleka, drożdży i cukru zrobić rozczyn. Mąkę wsypać do miski. Posolić. Zrobić rowek. Wlać wyrośnięty rozczyn. Wyrobić. Pod koniec wlać ciepłą roztopioną margarynę. Zostawić do wyrośnięcia na około 20 minut. Formować kulki wkładając do środka trochę sera albo kremu czekoladowego. Piec w parowarze około 12 minut. Ciepłe polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają smakowicie.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam pampuchy, ale nigdy nie próbowałam z dodatkiem czekolady:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super i jeszcze takie cieplutkie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    z czekoladą są przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    super są takie pampuchy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszą byc smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    wygladają bosko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !