Sposób przygotowania

Golonkę ugotować z przyprawami ,oddzielić od kości ,pokroić,zmielić w maszynce o grubych oczkach.Wywar przedsedzić dodać do niego zmieloną golonkę ,zagotować do gorącego dodać łyżkę octu i łyżkę żelatyny.Wlać do miseczek i ostudzić

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    brzmi fajnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    takiego sposobu na galarcik nie znałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dobra metoda ja zawsze kroję mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z żelatyną muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    tak jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    dawno nie robiłam, a jest taka pyszna... :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    coś dla mojego męża :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    a do galarety .... oczywiście kieliszeczk
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super, na czarną godzinę jak znalazl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !