Sposób przygotowania

Ser pokroić w plastry ok.0.5 cm ,obtoczyć w roztrzepanym jajku ,a następnie w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju aż do zarumienienia się panierki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajny przepis,warto spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    lubię taki serek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    też tak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    na pewno dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jest to pyszne,ale i troszke kaloryczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !