Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Jajka roztrzepać widelcem z odrobiną przyprawy kucharek. Rybę obtoczyć w mące, zanurzać w jajkach i w drobno posiekanych orzechach wymieszanych z bułką tartą. Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć filety z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie, fajne jest to połączenie orzechów z panierką. Na pewno warte wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !