Sposób przygotowania

Ziarna soi gotujemy do miękkości. Do miski dajemy ugotowane ziarna, jajko, kukurydze i przyprawy - miksujemy na miazgę blenderem. Siekamy koperek i mieszamy z masą. Formujemy kotleciki i smażymy z obu stron na oleju.
Doskonale pasują ze szpinakiem na gęsto jako uzupełnienie dania wegetariańskiego.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre ??
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    nie jadłem takich
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może i warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    tego przepisu szukałam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    alinka45

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    slomka86

    Zawsze kupowałam gotowe, nie wiedziałam nawet, że można je zrobić samemu w domu
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich nigdy nie robiłam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dobre jak schabowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    można spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne,jak schabowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !