Sposób przygotowania

Białka jajek najlepiej schłodzone ubić na sztywną pianę dodając szczyptę soli. Pod koniec ubijania dodać cukier oraz sok. Za pomocą szprycy wycisnąć masę i piec w mocno nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysł rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo fajne
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !