Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Szpinak jesli swieży myjemy , jak mrożony rozmrażamy. Siekamy. Wrzucamy na rozgrzany olej. Dodajemy wycisnięty przez praskę czosnek i dusimy. Przyprawiamy. Powoli dodajemy śmietanę. Mieszamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    szybki, prosty przepis na szpinak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa98

    pychotka !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    alinka45

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    slomka86

    musze kiedyś spróbować...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ja dodaje serek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię taki szpinak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !