Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzać oliwę, podsmażyć posiekaną cebulę. Dodać pokrojone parówki, wlać 1 szkl rosołu i chwilę gotować. W pozostałym rosole rozmieszać mąkę i koncentrat pomidorowy, połączyć z parówkami, zagotować. Zdjąć z ognia, dodać śmietankę, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z ryżem lub kaszą .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealne na obiad, i na ciepłą kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealne na obiad, i na ciepłą kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !