Sposób przygotowania

Biszkopt: Białka ubić na sztywno z cukrem, dodawać po żółtku i delikatnie połączyć.Na koniec dodać mąkę z kakao i proszkiem do pieczenia, wszystko wymieszać. Wlać do prostokątnej formy. Piec w temp.180stopni Czas pieczenia 25-30minut.

Zimny biszkopt przekroić na pół, posmarować dżemem, złożyć. Pokroić na kwadraty lub prostokąty,oblać polewą czekoladową i obtoczyć w wiórkach kokosowych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    Warte wypróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    ajjj za mną już od kilku dni chodzą takie - pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne kokosanki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nie przepadam za kokosem, ale chętnie porcyjke bym zjadał

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !