Sposób przygotowania

Gorczycę z pieprzem musimy dobrze zmielić , albo pognieść zaparzyć wrzątkiem wystarczą 4 łyżki i jeszcze możemy po ucierać , potem dodajemy ocet , tylko najlepiej gorący , oliwę , czosnek zmiażdżony, doprawić i jeszcze ucierać kilka minutek , potem przekładamy do słoika , dobrze zamykamy i postawmy w chłodne miejsce na kilka dni aby samo doszło do siebie.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z tego przepisu wyszło na 3 osoby
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nigdy nie robilam sama musztardy, aż muszę spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    łał, ale skąd ten cudowny kolorek ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !