Sposób przygotowania

1/4 litra śmietany rozbija się z łyżką mąki i soli. Daje się łyżkę siekanego świeżego kopru lub dobrą łyżeczkę suszonego, zagotowuje, a gdy za gęsty podlewa trochę rosołem i Podac do sztuki mięsa, sznycli lub ryby.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy przepis, zrobię go kiedyś
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !