Sposób przygotowania

Do wody wrzucam liście laurowe, ziele angielskie,łyżkę stołowa soli i dorzucamy 2 ząbki czosnku.Do tej wody wrzucam golonkę i gotujemy ok 2,5 godz. Następnie przygotowuję blaszkę, na którą wylewam olej i pół szklanki piwa jasnego.Golonkę wyciągam z wody nacieram czosnkiem granulowanym,chilli. Całość przekładam na blaszkę i wkładam do piekarnika rozgrzanego do temp 200 st na czas 45-50min,co jakiś czas polewając ją sosem z blaszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    koraska30

    REWELACJA!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna goloneczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !