Sposób przygotowania

Filety z ryby podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem. Obtaczać w mące, roztrzepanym jajku i jeszcze raz w mące, smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Cebulę drobno posiekać i poddusić na oliwie. Nastepnie dodać utarte na tarce o dużych otworach warzywa, ziele angielskie, liść laurowy i koncentrat pomidorowy. Podlać odrobiną wody. Dusić około pół godziny, przyprawić do smaku. Podawać z rybą i ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    aż mi się zachciało rybki po grecku, mniamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności, jak tylko czytam to aż głodna jestem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !