Sposób przygotowania

Śledzie pociąć na 2-3 cm paski. Jabłka, ogórek i cebulę pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki połączyć, polać śmietaną, doprawić pieprzem i wymieszać. Tak przygotowany sos odstawić na jakieś 15 min by przeszedł.
Podawać do pulek.
Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jak zrobisz zapros :P
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musze spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    zgadzam sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    fajny przepis
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wspaniałe połączenie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !