Sposób przygotowania

3 szklanki wody oraz zakwas z ogórkow zagotować. Mąkę rozmieszać w małej ilości zimnej wody, wlać do zakwasu z wodą i zagotować, Dodać drobno posiekany czosnek, śmietankę, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Boczek wytopić na patelni. Podawać z ziemniakami okraszone usmażonym boczkiem. Można posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    5279fceea5620
    Opublikowano

    Ela_kocht_gern!

    ciekawy przepis- trzeba spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !