Składniki:
filety z halibuta | 4 |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 3 |
olej | 3/4 szklanki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek posiekany |
cebulki | 2 pokrojone |
papryka | 1 łyżeczka |
sos tabasco | 3 krople |
filety z halibuta | 4 |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 3 |
olej | 3/4 szklanki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek posiekany |
cebulki | 2 pokrojone |
papryka | 1 łyżeczka |
sos tabasco | 3 krople |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: