Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety rybne z etragonem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z pangi 50 dag
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz
Kucharek przyprawa uniwersalna
marchew
pietruszka
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety rybne z etragonem

Filety rybne mielimy w maszynce, dodajemy jajko i bułkę tartą (w takiej ilości, by uzyskać zwartą masę), doprawiamy do smaku solą, pieprzem i kucharkiem.uformować pulpeciki,w garnku zagotować wodę z bulionem,dodac starta na grubych oczkach marchew i pietruszkę,1 łyżkę suszonej cebuli,koncentrat pomidorowy,2 lyzki estragonu,doprawić do smaku kucharkiem solą i pieprzem,pogotować 10 minut.wrzucic pulpeciki pogotować w zależności od wielkości pulpetów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 13.04.2012 12:26
musi być smakowite
mirosława4 20.11.2011 13:36
smaczne danie warte wypróbowania
joanna77 02.10.2011 20:58
mniam
ronald88 02.07.2011 13:59
super
Ania67 30.06.2011 08:48
świetne
Tika4444 14.05.2011 21:24
świetny pomysł
berys18 02.04.2011 20:08
smakowite
IZABELA29 15.03.2011 13:02
pysznie
IZABELA29 15.03.2011 13:02
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak