Sposób przygotowania

Z tłuszczu i mąki zrobić białą zasmażkę. Rozprowadzić ją mlekiem. Jajka ubić i wlewać powoli do przestudzonego sosu. Dodać starty ser, doprawić solą i dokładnie wymieszać.
Sos powinien być tak gęsty, by utrzymywał się na powierzchni potraw, które się nim polewa, a następnie zapieka.SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    łatwy i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !