Sposób przygotowania

4 jajka gotujemy na twardo. Studzimy i ucieramy na tarce na dużych oczkach. Bułkę namaczamy w mleku. Odciskamy i widelcem rozdzielamy na jak najmniejsze części. dodajemy do jajek. Wbijamy 1 surowe jajko i mieszamy. Doprawiamy kucharkiem i dodajemy 1 łyżkę bułki tartej.
Formujemy klopsiki i panierujemy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam ja tez tak przyrządzam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale pyszne Ci wyszły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    swietne ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też takie robię,pycha,polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    klopsiki są bardzo smaczne, polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    wielu tu wielbicieli klopsów jajecznych :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !