Sposób przygotowania

Z podanych składników na ciasto kruche zagniatamy miękkie ciasto.
Następnie ciasto wykładamy na natłuszczoną i wysypaną bułką tartą
blachę.
Na ciasto wykładamy masę makową.
Przygotowujemy masę serową: margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy ser,
miksujemy. Gdy masa jest już jednolita, dodajemy jajka, budyń w proszku
oraz aromat. Całość dokładnie miksujemy na najniższych obrotach.
Masę serową wylewamy na masę makową.
Ciasto wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180*C i pieczemy około
godziny, aż ser się lekko zarumieni.
Po wystudzeniu polewamy polewą czekoladową.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    no wygląd mówi sam za siebie-takie ciacho chodzi za mną poproszę o kawałek
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    więc zapraszam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj musi być pyszniutkie
  • 0
    lazur
    Opublikowano

    Misia13

    uwielbiam takie ciacho;-)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda bosko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !