Sposób przygotowania

Dramstiki dokładnie wypłukać, obsypać przyprawami i odstawić najlepiej do lodówki na jakieś 2 godzinki ( żeby mięso przeszło smakiem przypraw). Później wyłożyć je na blaszkę lub naczynie żaroodporne, polać delikatnie olejem, dołożyć liście laurowe, ziele angielskie, obrany i pokrojony w plastry seler, cebulę i czosnek.
Piec w piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna nazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    coś nowego
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dramstiki a cóż to takiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Izabelo, u nas dramstiki, to jest mniejsza część udka, tzw. podudko!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    też pierwsze słyszę o takiej nazwie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !