Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić w plastry o grubości około 0,7 cm. Natrzeć zmiażdżonym czosnkiem z oliwą i przyprawą meksykańską. Odstawić na 15 minut. Panierować najpierw w bułce, potem w jajku potem ponownie w bułce. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Zawsze taką robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ja też czasami robię mortadele podobnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Widzę przepis z przed roku i tak sobię myślę, że ja też chyba ostatni raz wtedy coś takiego robiłam, a to jest pyszne i tanie jedzonko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    tak jeszcze nie jadlem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smacznie wygląda,dawno nie robiłam a lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !