Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, oczyścić z końców, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru, odcedzić. Na patelni zrumienić masło z bułką tartą. Fasolkę wyłożyć do salaterki, polać masłem z bułką. Podawać zamiast surówki do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    uwielbiam taką!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam fasolkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    w sezonie częsty i szybki obiad,smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !