Sposób przygotowania

Margarynę należy rozpuścić i połączyć z 1/2 szkl. cukru i jajkami. Powoli dosypać 2 szklanki mąki, kakao. Następnie dodajemy mleko w takiej ilości aby ciasto miało konsystencje gęstej śmietany. Na koniec dodajemy proszek i szybko mieszamy. Wylewamy do podłużnej foremki, układamy owoce i posypujemy wcześniej przygotowaną kruszonką- 1/2 kostki margaryny mieszamy z 1/2 szklanki cukru i 1 szklanką mąki. Pieczemy około 45 minut w temp. 180 stopni

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Wygląda przepysznie! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wspaniałe ciacho:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja babcia robi podobne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne ciasto do niedzielnej kawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Uwielbiam takie!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    dodi

    muszę zrobić
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    A właśnie nastał wiśniowy sezon)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !