Sposób przygotowania

Z mąki, cukru. margaryny, jaj, proszku do pieczenia zagnieść ciasto. Wyłożyć na blachę.
Ser zmielić, dodać cukry waniliowe, budynie, jajka , żółtka 3/4 szklanki cukru i sok z cytryny zmiksować. Powoli dodawac mleko, ciągle miksująć. Wylać na ciasto. Piec w 160 stopniach przez godzinę. Z białek i reszty cukru ubić pianę, dodać kokos, i na 15 minut przed końcem pieczenia wylać na ciasto.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale pyszności!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    słodko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !