Sposób przygotowania

2 kg ryby pangi przyprawić \"kucharkiem\", panierować w jajku i w mące, usmażyć na oleju.
SOS: 3 duże cebule pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać jedną puszkę pokrojonych w kostkę brzoskwiń, dodać sok z brzoskwiń, dusić 5 minut. Następnie dodać cały duży keczup i to razem poddusić.
Rybę oraz sos przestudzić.
Następnie układać rybę warstwami i polewać sosem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    o fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    a jakie pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    znakomita potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !