Sposób przygotowania

Banany obrać i zmiksować na jednolitą masę. Zagotować 1/4 szklanki mleka i rozpuścić w nim żelatynę. Śnieżkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Do ubitej śnieżki wkręcać po łyżce masę bananową. Na końcu dodać ostudzoną żelatynę.
Biszkopt przekroić na 3 części. Przełożyć go masą bananową i odstawić do lodówki żeby stężała. Wierzch posypać przesianym cukrem pudrem.
Banana obrać, przekroić wzdłuż i ułożyć na środku wzdłuż ciasta.
Zalać połówki banana czekoladą roztopioną w kąpieli wodnej z mlekiem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawy takiego jeszcze nie robilam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda pysznie i zapewne tak samo smakuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !