Sposób przygotowania

Ser i ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać jajka, cukier puder oraz mąkę ziemniaczaną i mąkę pszenną. Ciasto posiekać nożem a następnie szybko zagnieść, rozwałkować na grubość 1 cm. Następnie kroić w skośne kwadraty, wrzucać do osolonej wody i gotować kilka minut. Wyjmować łyżką cedzakową. Podawać gorące, polane stopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !