Sposób przygotowania

Pora umyć i pokroić w półplastry, marchewkę obrać i zetrzeć na grubej bureaczanej tarce, slelera po umyciu pokroić.
Wszystkie warzywa podsmazyć na niewielkiej ilosci oleju, dodać przeciśnięty przez praskę zabek czosnku, oliwki pokrojone w plasterki, pokruszony ser pleśniowy i gęsty jogurt naturalny. Dokładnie wszystko wymieszać i doprawic do smaku solą i pieprzem.
Makaron ugotować na półptawdo i dorzucić na patelnię z sosem, dokładnie wymieszać i podgrzewac chwilkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !